AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu erik yemek

Kahve falında tuzlu erik yemek

Kahve falında tuzlu erik yemek konforundan da ödün vereceğine, umduğunu bulamayacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu erik yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saplantıları ya da kör noktaları üretkenliğiniz üzerinde tutumunuza bağlı olarak artı ya da eksi etkiler yapabilir.

Kahve falında tuzlu erik yemek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu erik görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına yorulur.

Kahve falında yemeğe tuz atmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında tuzlu yemek yediğini görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine alamet eder.

Kahve falında tuzlu bir şey yemek yeni işlerin geleceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu ekmek yemek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında çok tuz yemek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzlu pilav yemek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir