AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz yutmak

Kahve falında tuz yutmak

Kahve falında tuz yutmak girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuz yutmak gördüyseniz:

  • Genelde gelişmeler lehinize ilerliyor.

Kahve falında tuzlu su yutmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu deniz suyu yutmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz yutmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında küpe yutmak kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında dua yutmak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzük yutmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık yutmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın yutmak kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir