AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya tuz atmak

Kahve falında suya tuz atmak

Kahve falında suya tuz atmak parlak bir kariyere sahip olunacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suya tuz atmak gördüyseniz:

  • Kafanızı dağıtabileceğiniz kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında suya tuz atmak yeterli kimse haline geleceğine, artık rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salataya tuz atmak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına rivayet eder.

Kahve falında yemeğe çok tuz atmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine rivayet eder.

Kahve falında yemeğe tuz atmak umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşe tuz atmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında kahveye tuz atmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine tuz atmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında denize tuz atmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir