AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz katmak

Kahve falında tuz katmak

Kahve falında tuz katmak sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, başarıdan başarıya koşacağına, itibarının ve makamının artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tuz katmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapmanız en azından evde rahat etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yemeğe tuz katmak söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuz katmak böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine inanılır.

Kahve falında limon katmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kafa dağıtacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş aşa su katmak durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarımsak katmak umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına yorulur.

Kahve falında çaya şeker katmak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına yorulur.

Kahve falında un katmak çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, aileyle iş yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında pilava yoğurt katmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir