AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak katmak

Kahve falında sarımsak katmak

Kahve falında sarımsak katmak özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, canının sağ olacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, başarısız olacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, eş ve evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsak katmak gördüyseniz:

  • Belli maceralara atılmadan önce sonuçlarını doğru öngörmenizde fayda var.

Kahve falında sarımsak katmak makamını garantileyeceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında limon katmak kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemeğe tuz katmak kulluk derecesinin artmasına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında un katmak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemeğe şeker katmak değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına alamet eder.

Kahve falında yemeğe su katmak fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına işaret eder.

Kahve falında süte su katmak iyi günler yaşayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında pilava yoğurt katmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir