AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilava yoğurt katmak

Kahve falında pilava yoğurt katmak

Kahve falında pilava yoğurt katmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında pilava yoğurt katmak gördüyseniz:

  • Maddi, sağlıkla veya hukukla ilgili konularda mantıklı hareket etmelisiniz.

Kahve falında pilava yoğurt katmak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süte su katmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulur.

Kahve falında yemeğe su katmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine işarettir.

Kahve falında çaya şeker katmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında tuz katmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında limon katmak sonucun kendisi için çok iyi olacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sarımsak katmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına tabir olunur.

Kahve falında un katmak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kazancının epey düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir