AnaSayfa / Genel / Kahve falında limon katmak

Kahve falında limon katmak

Kahve falında limon katmak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, çok zor günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında limon katmak gördüyseniz:

  • Sizi mücadele ya da rekabet ortamlarına çeken kişileri saf dışı bırakabilir veya maddi manevi veya fiziksel anlamda size iyi gelecek fırsatlar yakalayabilir ya da olanaklara kavuşabilirsiniz.

Kahve falında limon katmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemeğe şeker katmak insanları kıracağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine rivayet eder.

Kahve falında süte su katmak ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına yorulur.

Kahve falında yemeğe su katmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine işaret eder.

Kahve falında çaya şeker katmak bereket ve zenginlik olacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balığa su katmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında un katmak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemeğe tuz katmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir