AnaSayfa / Genel / Kahve falında çaya şeker katmak

Kahve falında çaya şeker katmak

Kahve falında çaya şeker katmak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çaya şeker katmak gördüyseniz:

  • Daha uygulanabilir konulara yönelmenizde fayda var.

Kahve falında çaya şeker katmak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemeğe şeker katmak ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında limon katmak daha iyi mağazalardan giyineceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına işaret eder.

Kahve falında un katmak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balığa su katmak makam ve rızık sağlayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süte su katmak kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında pilava yoğurt katmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş aşa su katmak kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir