AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş aşa su katmak

Kahve falında pişmiş aşa su katmak

Kahve falında pişmiş aşa su katmak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya işarettir.

Kahve falında pişmiş aşa su katmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin kötü niyetli tavırlarına rağmen, siz sesinizi yükseltmeden konuşmaya devam etmelisiniz.

Kahve falında pişmiş aşa su katmak koltuğunun da yükseleceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aş aşılamak iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında aşeren birini görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında aş yemek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine işarettir.

Kahve falında aşi vurulmak sağlığının yerinde kalacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Kahve falında engelleri aştığını görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında aş evi görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine alamet eder.

Kahve falında aşik olduğun adami görmek yarar getireceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir