AnaSayfa / Genel / Kahve falında un katmak

Kahve falında un katmak

Kahve falında un katmak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un katmak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınıza farklı bir açıdan yaklaşmalısınız.

Kahve falında un katmak dara düşeceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balığa su katmak elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarımsak katmak malının da eksilmeyeceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına tabir olunur.

Kahve falında yemeğe su katmak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında yemeğe tuz katmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında limon katmak sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuz katmak yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına inanılır.

Kahve falında pilava yoğurt katmak ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir