AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşe tuz atmak

Kahve falında ateşe tuz atmak

Kahve falında ateşe tuz atmak özlem gidereceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, iyi halinin kalmayacağına, rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında ateşe tuz atmak gördüyseniz:

  • Biraz daha politik olmanızda fayda var.

Kahve falında ateşe tuz atmak yaşadığı olayların kötü gideceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında salataya tuz atmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hevesinin kursağında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çaya tuz atmak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında birine tuz atmak onlarla arasının açılacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında yemeğe tuz atmak hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suya tuz atmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kahveye tuz atmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet eder.

Kahve falında denize tuz atmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir