AnaSayfa / Genel / Kahve falında çaya tuz atmak

Kahve falında çaya tuz atmak

Kahve falında çaya tuz atmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, daha kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çaya tuz atmak gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan ya da anlaşmalara uymayan kişiler nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Kahve falında çaya tuz atmak bayram tadında bir ömür geçireceğine, ticaret ehli kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında suya tuz atmak arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, bunalıma gireceğine işaret eder.

Kahve falında tuz atmak sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kahveye tuz atmak işveren koltuğunda oturacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşe tuz atmak zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemeğe çok tuz atmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine tuz atmak içine kapanacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında denize tuz atmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir