AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğe çok tuz atmak

Kahve falında yemeğe çok tuz atmak

Kahve falında yemeğe çok tuz atmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, çaresiz kalacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemeğe çok tuz atmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin bencil davrandıklarını veya bazı olaylarda kendi çıkarlarına sıkı sıkıya bağlandıklarını düşünmeden önce, gerekçeleri veya bir problemleri olup olmadığını da sormanızda fayda var.

Kahve falında yemeğe çok tuz atmak geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yemeğe tuz atmak kendisiyle de gururlanacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında salataya tuz atmak arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında suya tuz atmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorbaya tuz atmak yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına rivayet eder.

Kahve falında kahveye tuz atmak büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, her anlamda güçleneceğine yorulur.

Kahve falında ateşe tuz atmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında tatlıya tuz atmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir