AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz dövüştürmek

Kahve falında horoz dövüştürmek

Kahve falında horoz dövüştürmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, esenliğe kavuşacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horoz dövüştürmek gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz olan kişiler istediğiniz konulara odaklanmakta zorluk çekebilirler.

Kahve falında dövüş horozu görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz dövüştürmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horoz dövüşü görmek mutluluğu yakalayacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıçla dövüştüğünü görmek başarılarının düşeceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dövüş izlemek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine delalettir.

Kahve falında ineklerin dövüştüğünü görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında köpek dövüştürmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dövüş edenleri görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir