AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda horoz görmek

Kahve falında çok sayıda horoz görmek

Kahve falında çok sayıda horoz görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda horoz gördüyseniz:

  • Çok önemli görüşmelerden, önemli insanlarla birarada olmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında çok sayıda horoz görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına inanılır.

Kahve falında loto sayıları görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüz sayısı görmek esenlik içinde olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda örümcek görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok sayıda kaplumbağa görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda koyun görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına yorulur.

Kahve falında dokuz sayısı görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda telefon görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir