AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz tüyü görmek

Kahve falında horoz tüyü görmek

Kahve falında horoz tüyü görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına delalettir.

Kahve falında horoz tüyü gördüyseniz:

  • Bazı konularda sadece deneme amaçlı ya da iddialara istinaden girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında tüysüz horoz görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz tüyü yolmak rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz tüyü görmek görmediği yerlere gideceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işarettir.

Kahve falında horozun tüylerini yolmak aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kucağında horoz görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında horoz gibi ötmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işarettir.

Kahve falında çok horoz görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru horoz görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir