AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz dövmek

Kahve falında horoz dövmek

Kahve falında horoz dövmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, ileride çok zengin biri olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, o işten ekmek yiyeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horoz dövmek gördüyseniz:

  • İşbirliği veya ortaklık durumuna girebilirsiniz.

Kahve falında horoz dövmek toparlanacağına, kendine geleceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk veya horoz görmek sorunların bir bir çözüleceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında büyük horoz görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında horoz kesmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horozun kafasını koparmak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına inanılır.

Kahve falında horoz ayağı görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, önünün kapanacağına alamet eder.

Kahve falında kümeste horoz görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında hint horozu görmek ilerleyemeyeceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir