AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde horoz görmek

Kahve falında evde horoz görmek

Kahve falında evde horoz görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, özlemlerini bitireceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında evde horoz gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz daha olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında evde horoz görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında civciv horoz görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında horozun saldırdığını görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk ve horoz görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta horoz görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında horozdan kaçmak büyük sıkıntılar çekileceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işaret eder.

Kahve falında horoz veya tavuk görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine inanılır.

Kahve falında horoz ve tavuk görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, karlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir