AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozun tüylerini yolmak

Kahve falında horozun tüylerini yolmak

Kahve falında horozun tüylerini yolmak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, çok rahat bir nefes alacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında horozun tüylerini yolmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle sosyalleşmeniz tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında horozun tüylerini yolmak kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında horoz tüyü yolmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında tüysüz horoz görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz tüyü görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında horoz yolmak özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kişinin afiyette kalacağına işarettir.

Kahve falında tavuğun tüylerini yolmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına işarettir.

Kahve falında tavuk tüylerini yolmak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin tüylerini yolmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir