AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüylerini yolmak

Kahve falında tüylerini yolmak

Kahve falında tüylerini yolmak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, onları rahat ettireceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, borçların artacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında tüylerini yolmak gördüyseniz:

  • Belli konuların bıktırana kadar üzerine gitmek gözünüze oluruna bırakmaktan daha iyi görünebilir.

Kahve falında tavuk tüylerini yolmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan tüyü yolmak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi tüyünü yolmak verdiği emeklerin heba olacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işarettir.

Kahve falında horozun tüylerini yolmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk tüyü yolmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz tüyü yolmak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin tüyü yolmak kötü noktalara geleceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında tüy yolmak işini layığı ile yerine getireceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir