AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüy yolmak

Kahve falında tüy yolmak

Kahve falında tüy yolmak eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüy yolmak gördüyseniz:

  • İletişimle ilgili konularda şanslısınız.

Kahve falında kulak tüyü yolmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalettir.

Kahve falında tüylerini yolmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kendi tüyünü yolmak sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk tüylerini yolmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altı tüyü yolmak ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin tüylerini yolmak fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan tüyü yolmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin tüyü yolmak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, maddi açıdan rahata erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir