AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin tüyü yolmak

Kahve falında güvercin tüyü yolmak

Kahve falında güvercin tüyü yolmak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin tüyü yolmak gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız da herkes yapmak istediğiniz ya da yaptığınız şeyi anlamayabilir.

Kahve falında güvercin tüyü yolmak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin tüyü görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına inanılır.

Kahve falında tüysüz güvercin görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında horoz tüyü yolmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuğun tüylerini yolmak yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tüylerini yolmak fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi tüyünü yolmak ters giden işlerin normale döneceğine, işlerin devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin tüylerini yolmak kötü halinden eser kalmayacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir