AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan tüyü yolmak

Kahve falında hayvan tüyü yolmak

Kahve falında hayvan tüyü yolmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan tüyü yolmak gördüyseniz:

  • Körlemesine yapacağınız işlerle kimseyi memnun etmeniz mümkün değildir.

Kahve falında hayvan tüyü yolmak aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin tüylerini yolmak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk tüyü yolmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz tüyü yolmak mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi tüyünü yolmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tüylerini yolmak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında koltuk altı tüyü yolmak dünya malı edineceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına inanılır.

Kahve falında tavuk tüylerini yolmak çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir