AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk tüyü yolmak

Kahve falında tavuk tüyü yolmak

Kahve falında tavuk tüyü yolmak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, mevlit okutacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk tüyü yolmak gördüyseniz:

  • Sizi sürekli zorlayan veya siz göz ardı etmeye çalıştıkça kendini hatırlatan bazı konular olabilir.

Kahve falında tavuk tüyü yolmak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk tüylerini yolmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuğun tüylerini yolmak daha fazla mal sahibi olacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine yorulur.

Kahve falında horozun tüylerini yolmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüylerini yolmak çocuk sahibi olacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında kulak tüyü yolmak sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine inanılır.

Kahve falında güvercin tüyü yolmak güzel fırsatların elde edileceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaz tüyü yolmak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir