AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk tüylerini yolmak

Kahve falında tavuk tüylerini yolmak

Kahve falında tavuk tüylerini yolmak başarısının düşeceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, şeytana uyacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk tüylerini yolmak gördüyseniz:

  • Gelişmeleri olumlu algılamakta fayda var.

Kahve falında tavuğun tüylerini yolmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk tüyü yolmak çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, acı veren durumların vuku bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk tüylerini yolmak zor durumda bırakacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin tüyü yolmak gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tüylerini yolmak dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında tüyleri yolmak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına işaret eder.

Kahve falında kendi tüyünü yolmak hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin tüylerini yolmak kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir