AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi tüyünü yolmak

Kahve falında kendi tüyünü yolmak

Kahve falında kendi tüyünü yolmak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi tüyünü yolmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerini daha verimli kullanmak mümkün.

Kahve falında tüy yolmak birlikte çeşitli işlere girileceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaz tüyü yolmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına tabir olunur.

Kahve falında tüyleri yolmak saygınlığına da saygınlık katacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk tüyü yolmak verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kendi tüyünü yolmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına rivayet eder.

Kahve falında horoz tüyü yolmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tüylerini yolmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında kedinin tüylerini yolmak dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir