AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüyleri yolmak

Kahve falında tüyleri yolmak

Kahve falında tüyleri yolmak Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüyleri yolmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliğiniz normal akışının dışına çıkabilir veya olaylar karşısında farklı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında kedinin tüylerini yolmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında tavuk tüylerini yolmak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tavuğun tüylerini yolmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk tüyü yolmak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulak tüyü yolmak karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tüy yolmak kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında tüylerini yolmak ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan tüyü yolmak hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir