AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak tüyü yolmak

Kahve falında kulak tüyü yolmak

Kahve falında kulak tüyü yolmak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulak tüyü yolmak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almaya veya size ek sorumluluklar yüklemeye çok hevesli kişilere ödün vermemelisiniz.

Kahve falında kulak tüyü yolmak hayal gibi bir hayat yaşayacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan tüyü yolmak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine yorulur.

Kahve falında tüyleri yolmak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, aydınlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk tüyü yolmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, harcama gücünün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuğun tüylerini yolmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına inanılır.

Kahve falında horoz tüyü yolmak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin tüylerini yolmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horozun tüylerini yolmak dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir