AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğun tüylerini yolmak

Kahve falında tavuğun tüylerini yolmak

Kahve falında tavuğun tüylerini yolmak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, yakın akrabadan gelecek habere, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuğun tüylerini yolmak gördüyseniz:

  • Sizi alışık olmadığınız yerlere götürecek veya alışılmadık tecrübeler yaşatabilecek aktivitelere ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında tavuk tüyü yolmak aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk tüylerini yolmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuğun tüylerini yolmak rakiplerini alt edeceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında tüy yolmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında tüyleri yolmak başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine delalettir.

Kahve falında koltuk altı tüyü yolmak eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan tüyü yolmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin tüyü yolmak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir