AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin tüylerini yolmak

Kahve falında kedinin tüylerini yolmak

Kahve falında kedinin tüylerini yolmak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin tüylerini yolmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan istikrar sağlanabilir.

Kahve falında kedinin tüylerini yolmak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horozun tüylerini yolmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk tüylerini yolmak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi tüyünü yolmak kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk tüyü yolmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaz tüyü yolmak öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine inanılır.

Kahve falında güvercin tüyü yolmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında tüy yolmak zararların üst üste geleceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir