AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı tüyü yolmak

Kahve falında koltuk altı tüyü yolmak

Kahve falında koltuk altı tüyü yolmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk altı tüyü yolmak gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeleriniz konusunda ısrarcı olmanız sonunda direnci kırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında koltuk altı tüyü yolmak çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk altı tüyü almak işlerin büyük bir açmaza gireceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk altı tüy görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk altı tüyü görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarının yolmak kötü günler yaşayacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını yolmak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılı yolmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında koltuk altında tüy görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir