AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya taş atmak

Kahve falında babaya taş atmak

Kahve falında babaya taş atmak elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında babaya taş atmak gördüyseniz:

  • Eski alışkanlıklarınızın yavaş yavaş değiştiğini görebilirsiniz.

Kahve falında babaya taş atmak borçlarını kolayca ödeyeceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında kardeşe taş atmak borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, rahatın yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğe taş atmak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına yorulur.

Kahve falında birisine taş atmak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında baykuşa taş atmak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına yorulur.

Kahve falında domuza taş atmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyuna taş atmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında cama taş atmak çok büyük üzüntü yaşayacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir