AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine taş atmak

Kahve falında birisine taş atmak

Kahve falında birisine taş atmak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, önün açılacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birisine taş atmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sorumluluk almanız yaşadığınız yerle ilgili söyleyecek sözünüz olmasını sağlayabilir.

Kahve falında çakıl taşı atmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına alamet eder.

Kahve falında köpek taş atmak bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balığa taş atmak sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tilkiye taş atmak kötü halden iyi hale geçeceğine, planlarının gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında insanlara taş atmak hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Kahve falında kafasına taş atmak imkânsızı başaracağına, istediği başarıya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında denize taş atmak aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, daha rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye taş atmak kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir