AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyuna taş atmak

Kahve falında koyuna taş atmak

Kahve falında koyuna taş atmak işlerin çok kötü bir hale geleceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyuna taş atmak gördüyseniz:

  • Uğraşılması zor durum, ilişki, iş veya kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında koyuna taş atmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete taş atmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına alamet eder.

Kahve falında ata taş atmak uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına yorulur.

Kahve falında kediye taş atmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisine taş atmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine delalettir.

Kahve falında taşa tekme atmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında tek taş yüzük atmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında düşmanına taş atmak belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir