AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuza taş atmak

Kahve falında domuza taş atmak

Kahve falında domuza taş atmak onlardan fayda göreceğine, günahlarına tövbe edeceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, ettikleri duanın kabul olacağına delalettir.

Kahve falında domuza taş atmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişelere veya bakış açısına sahip kişilerle yapacağınız iş birlikleri hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Kahve falında domuza taş atmak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında domuza tekme atmak gelirinin sürekli olacağına, muradın olacağına alamet eder.

Kahve falında domuz etini atmak araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, talihinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuza kurşun atmak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, iyilik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında denize taş atmak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında taş atmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek taş yüzük atmak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşa tekme atmak evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir