AnaSayfa / Genel / Kahve falında cama taş atmak

Kahve falında cama taş atmak

Kahve falında cama taş atmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, onlar sayesinde moral bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cama taş atmak gördüyseniz:

  • Kendinizde veya evinizde yapacağınız değişiklikler imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında cama taş atmak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camdan atmak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kendini camdan atmak büyük zararlar getireceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında cama yumruk atmak iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına yorulur.

Kahve falında camdan bardak atmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını camdan atmak inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğu camdan atmak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, hanesindeki rızkın da artacağına işaret eder.

Kahve falında camdan birini atmak işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir