AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette tırnak kesmek

Kahve falında tuvalette tırnak kesmek

Kahve falında tuvalette tırnak kesmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, neşesinin yerine geleceğine, gamsız bir hayat süreceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, kafa dinleyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette tırnak kesmek gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir gelecek kurmanıza veya yeteneklerinizi daha verimli değerlendirmenize katkısı olacak evraklarınızı ya da kağıt üzerinde ki işleri korumalısınız.

Kahve falında tuvalette tırnak kesmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişinin tırnağını kesmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında tırnakları derin kesmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi tırnağı kesmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında annesinin tırnağını kesmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağı derin kesmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir