AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin tırnağını kesmek

Kahve falında ölen kişinin tırnağını kesmek

Kahve falında ölen kişinin tırnağını kesmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Kahve falında ölen kişinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Sizi yarı yolda bırakan, gereken yardımı yapmayan, beklediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz desteği vermeyen yakın çevrenizdeki kişiler veya güvendiğiniz iş birlikçileriniz söz konusu olabilir.

Kahve falında ölen kişinin tırnağını kesmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek tırnağı kesmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek tırnağı kesmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kızının tırnağını kesmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağının kesmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında tırnağını derin kesmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında ölen birinin tırnağını kesmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında el tırnağını kesmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir