AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağı derin kesmek

Kahve falında tırnağı derin kesmek

Kahve falında tırnağı derin kesmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağı derin kesmek gördüyseniz:

  • Kendi kafanızda planlar yapmış veya yönergeler oluşturmuş olabilirsiniz.

Kahve falında tırnağı derin kesmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında tırnağını derin kesmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında tırnakları derin kesmek sıkıntısının biteceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında tırnağı dibinden kesmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının ayak tırnaklarını kesmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek tırnağı kesmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında ayak tırnağı kesmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü tırnağı kesmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir