AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi tırnağı kesmek

Kahve falında kedi tırnağı kesmek

Kahve falında kedi tırnağı kesmek hayallere kavuşulacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, çok başarılı işlere girileceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, nitelik ve farklılık geleceğine delalettir.

Kahve falında kedi tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler iş arkadaşlarınızın veya meslektaşlarınızın saygısını kazanmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kedi tırnağı kesmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında şeytan tırnağı kesmek muradın gerçekleşeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun tırnak kesmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin tırnaklarını kesmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık tırnak kesmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, iş hayatında saygı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının tırnak kesmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir