AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette portakal görmek

Kahve falında tuvalette portakal görmek

Kahve falında tuvalette portakal görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette portakal gördüyseniz:

  • Geniş bir ilişki çerçevesinde devamlı uyarıcı ilişkiler arıyorsunuz.

Kahve falında tuvalette portakal görmek kötü günlerin geride kalacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakal kabuğu soymak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine yorulur.

Kahve falında portakal yedirmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında elma ve portakal yemek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine tabir olunur.

Kahve falında portakal istemek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal soyup yemek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında portakal toplamak ve yemek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portakal almak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir