AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal soyup yemek

Kahve falında portakal soyup yemek

Kahve falında portakal soyup yemek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında portakal soyup yemek gördüyseniz:

  • Yazmadığından emin olmanızda fayda var.

Kahve falında portakal soyup yemek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında kabuğu soyulmuş portakal görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soyulmuş portakal görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında salatalık soyup yemek çirkin bir iş yapmaya, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyve soyup yemek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında soyulmuş elma yemek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, işinden ekmeğinden olacağına alamet eder.

Kahve falında soyulmuş şeftali yemek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarımsak soyup yemek ilerleyemeyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir