Kahve falında portakal yedirmek

Kahve falında portakal yedirmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında portakal yedirmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu açıklamanız sizden şüphe eden bir kişinin size güvenmesini sağlayabilir.

Kahve falında portakal yediğini görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında portakal yedirmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölüye portakal yedirmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında portakal kabuğu yemek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan portakal yemek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında portakal yemek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında portakal yerken görmek kız çocuğunun olacağına, güç alacağına işaret eder.

Kahve falında dilimlenmiş portakal görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir