Kahve falında portakal almak

Kahve falında portakal almak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, adının yayılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında portakal almak gördüyseniz:

  • Artık yeterince etkinliği kalmamış belli düzenlemelerin, işlerin, konuların ya da ilişkilerin geride bırakılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında çok portakal görmek yeterli kimse haline geleceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kamyon portakal görmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portakal atmak tartışma yaşayacağına, rızkından ve gelirinden olacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal satın almak kişinin kazancının artacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında muz ve portakal görmek maddi olarak büyüyeceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine inanılır.

Kahve falında çok tatlı portakal yemek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mandalina ve portakal görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kötü yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin portakal verdiğini görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir