AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ve portakal yemek

Kahve falında elma ve portakal yemek

Kahve falında elma ve portakal yemek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, birçok dertle muhatap olacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, onlara sanat öğreteceğine delalet eder.

Kahve falında elma ve portakal yemek gördüyseniz:

  • Sizin için en iyi sonuçları verecek şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında elma ve portakal yemek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma ve portakal görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında elma ve portakal almak hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında portakal elma muz görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına delalettir.

Kahve falında portakal elma görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında portakal ve elma görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elma portakal görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında elma portakal almak kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir