AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal istemek

Kahve falında portakal istemek

Kahve falında portakal istemek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, kötü sözler duylacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal istemek gördüyseniz:

  • Acele kararlardan kaçının.

Kahve falında portakal istemek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında portakal elma muz görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal fidanı görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal yıkamak ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında portakal ve muz görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portakal kokusu almak iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil portakal yemek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında sarı portakal görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, ağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir