AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette kaka yaptığını görmek

Kahve falında tuvalette kaka yaptığını görmek

Kahve falında tuvalette kaka yaptığını görmek onlarla gönül birliği edeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, gururlandıracak işler yapacağına, eşyaların yenileneceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Elinize geçebilecek fırsatları kullanın.

Kahve falında tuvalet kaka görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kakalı tuvalet görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette kaka temizlemek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvaletin içinde kaka görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka ve tuvalet görmek spora başlayacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine inanılır.

Kahve falında tuvalet deliğinde kaka görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, işlerinin bir anda bozulacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalet içinde kaka görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette kaka görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, bazı engellerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir