AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet deliğinde kaka görmek

Kahve falında tuvalet deliğinde kaka görmek

Kahve falında tuvalet deliğinde kaka görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinde kaka gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızdan yardım alabilirsiniz.

Kahve falında tuvalet deliğinde kaka görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, hem geleceğinin güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet deliği görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalet deliğinde insan görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvaletin deliğine girmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına işaret eder.

Kahve falında tuvaletin deliğine düşmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet deliğini görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvaletin deliğini görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalet deliğinden çamaşır çıkarmak kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir