AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka ve tuvalet görmek

Kahve falında kaka ve tuvalet görmek

Kahve falında kaka ve tuvalet görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaka ve tuvalet gördüyseniz:

  • Değerli bir katılımcı fırsat olarak değerlendirilebilecek bir iş birliğine katkıda bulunabilir.

Kahve falında tuvaletin içinde kaka görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine işarettir.

Kahve falında tuvalete kaka temizlemek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette kaka temizlemek başarıların artacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalette kaka yapan birini görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında kaka ve tuvalet görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalete kaka yapmak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine yorulur.

Kahve falında tuvalet kaka görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette kaka yaptığını görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, günahlarının affedileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir