AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette kaka temizlemek

Kahve falında tuvalette kaka temizlemek

Kahve falında tuvalette kaka temizlemek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalette kaka temizlemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle özel bir plan yapabilirsiniz.

Kahve falında tuvalette kaka temizlemek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalete kaka temizlemek hayal kırıklığı yaşanacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kakasını temizlemek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Kahve falında bebek kakası temizlediğini görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, kazanç kapılarının açılacağına inanılır.

Kahve falında bebeğinin kakasını temizlemek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kakasını temizlemek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kakasını temizlemek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, onlara hocalık edeceğine inanılır.

Kahve falında kakayı temizlemek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, bereketin ve verimin geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir